Известие

Collapse
No announcement yet.

Стъргане на задните гуми

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Не. 205/60/15 или 205/55/16.
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
    ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

аз мисля че размера на гумите не епроблем а също и на джантите тъй като стъргането не е само отвън в калника ами и отвътре макферсоните...

Comment

Колега, я пусни едни снимки, щото нещо или ти не обясняваш точно, или имаш нещо тотално объркано.....или проблемно.....
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

ок

Comment

ходих на майстор и се оказа че имам фланци за да излизат гумите навън... сега ще ги махна и дано спре това гадно стъргане...

Comment

Първоначално публикувано от rankovtsv Покажи съобщение
              ходих на майстор и се оказа че имам фланци за да излизат гумите навън... сега ще ги махна и дано спре това гадно стъргане...
              а след каот стърже и от двете страни може ли да е от джантите? и за този модел колко трябва да е ЕТ-то
              стърже и от вън на ламарината и от вътре незнам точно къде се падаше.... какво общо могат да имат джантите след като гумите са с този размер?
              Е как ще ги махнеш!!!!!!!!
              Та нали казваш, че стърже от двете страни!!!
              sigpic
              Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
              156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
              147 JTDm 140-Малката манекенка
              GT- JTDm 150

Comment

така ми изглеждаше на гумата но май тези гуми са ми сложени преди да я купя и вътрешното изтъркване може би е от предишната кола на която са били.... надявам се сега като ги сваля всичко да е наред...

Comment

проблема е решен след като свалих фланците те са над 20мм широки.. сега ще ги пусна за продаване.. темата е за ключ

mod edit: Vox populi vox dеi!
                  Last edited by fiore; d.m.y г., 10:57.

Comment

Working...
                  X